Сьогодні, 8 травня, Україна, як і більшість країн цивілізованого світу, відзначає День пам’яті та примирення.
Сьогодні ми вшановуємо тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також всіх жертв тієї війни. Ми відзначаємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу.
Ця війна принесла порожнечу в наші міста та села, в наші родини, в наші душі та серця. Ми можемо заповнити цю порожнечу молитвою за душі загиблих і закатованих. Заповнити її розповідями молодому поколінню про жахіття Другої світової задля неповторення цієї катастрофи. І сьогодні разом з учнями 6 класу ми знову згадуємо події тієї страшної війни. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю мільйонів воїнів і мирних людей, які поклали своє життя заради майбутніх поколінь.
На превеликий жаль, другий рік поспіль ми відзначаємо цю пам’ятну дату в умовах сучасної повномасштабної війни росії проти України. Сьогодні наші мужні хлопці та дівчата боронять Українську державу, наш суверенітет і територіальну цілісність. Заради миру, якого ми так потребуємо. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє.
Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну тоді! Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні!💙💛

https://www.facebook.com/100031264056313/videos/778559920650215/

Tags:

No responses yet

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *